Kenapa Pilih Shaklee?


KENAPA SHAKLEE..

Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua.

Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! 😅

Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung Mac 2017. Masa tu boleh kata mizah sebenarnya tertarik tengok cara Supervisor Syakilla Azam yang mampu manage bisnes dengan kerja. So mizah responsor bawah Killa. Alhamdulillah..! Pilihan yang TEPAT..! Betul la orang kata nak berjaya kena cari guru yang sesuai dan TEPAT.

Tetapi semua tu masih belum menjawab kenapa mizah pilih bisnes dengan Shaklee. 🤣😬

.KENAPA SHAKLEE⁉️ REASONNYA..
———————————-
1️⃣ mizah nak tambah pendapatan.
2️⃣ mizah nak tolong mak dan adik-adik dari sumber kewangan.
3️⃣ mizah nak KAYA dengan ILMU.
4️⃣ mizah nak jadi FULL TIME mother yang hanya perlu buat bisnes di rumah.

Mizah ter’inspired’ dengan master-master Shaklee yang mampu menjana pendapatan sehingga lebih 5 angka dan seterusnya berhenti kerja dan teruskan bisnes dari rumah. Salah seorang yang mizah personally dah kenal dan jumpa master Nur Zahirah 🤗

InshaAllah dengan bimbingan, usaha dan tunjuk ajar dari master dan rakan bisnes Shaklee mizah MAMPU jadikan impian dan angan-angan menjadi REALITI. Dengan izin ALLAH.

Jom join mizah buat bisnes dengan Shaklee 🤗 Sama-sama kita maju dan kaya ilmu dengan Shaklee.

INI BIG WHY mizah. Masih belum tercapai. Yang penting PASTI TERCAPAI‼️ One day 💁🏻

Jadi, jika anda amat menitik beratkan kesihatan jasmani dan rohani diri dan orang kesayangan anda, apa lagi yang anda tunggu. Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~

More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @cthamizah.shaklee
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

Advertisements

2 thoughts on “Kenapa Pilih Shaklee?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s