Promosi Exclusive Shaklee Mei 2017


Promosi Exclusive Shaklee Mei 2017.

Berita baik untuk semua.! Shaklee kini sedang menjalankan Promosi Exclusive sepanjang Mei 2017. Promosi yang tidak patut dilepaskan oleh pengamal tegar Shaklee. Promosi seperti ini jarang-jarang sekali ada. Anda tak patut lepaskan peluang ini.

Stok TERHAD..! Anda kena order sekarang sebelum kehabisan stok.

Berikut adalah senarai PROMOSI EXCLUSIVE dari Shaklee sempena Hari Pekerja ni.

  • Shaklee Ferrano Blender. Dengan pembelian 200uv dalam 1 resit anda layak memiliki blender ini pada harga RM149.99. Nak buat shake ke, smoothie ke, memang sesuai sangat pakai blender ni. Dengan blender ni semuanya lebih mudah dan cepat.

149329786562306

  • Sempena dengan Detox Campaign ni. Shaklee turut menawarkan Salad- To-Go container. Beli detox set 197uv dan dapatkan Salad- To-Go container pada harga RM19.93. Anda jimat RM19.97.

detox set

menarik sangat PROMOSI EXCSLUSIVE Shaklee ni kan. Mizah pun teruja dan tak sabar nak miliki semuanya. Yang belum jadi ahli Shaklee. Anda kena mendaftar sekarang. Untung sangat jadi ahli Shaklee ni sebenarnya.

Apa yang istimewanya mendaftar sebagai ahli Shaklee? Dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda dapat:

  • Menikmati harga ahli (minima 15% daripada harga runcit)
  • Menikmati potongan harga setiap kali Shaklee membuat promosi
  • Menikmati cash back (BONUS) sekiranya cukup syarat.

Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee anda tak semestinya kena jual vitamin Shaklee. Nak makan sendiri pun boleh. Segalanya terletak pada pilihan anda. Dua-duanya menguntungkan anda.

Setiap ahli baru. Anda layak untuk program Purchase With Purchase (PWP). Promosi PWP ini adalah untuk anda. 

  • Rubbermaid Lunch Box – Setiap pendaftaran AHLI BARU dengan belian 100uv dalam 1 resit layak membeli Rubbermaid Lunch Box pada harga RM16.69. Anda jimat RM15.04.

149329795008250

Akhir kata. Best kan kalau dapat miliki semua barangan Shaklee ni dengan harga yang SUPER JIMAT? Jom mendaftar sebagai ahli baru dengan Mizah.

Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,
SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com.
Instagram : @hamizah.healthylife
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

Advertisements

[PROMOTION] MARCH 2017 – Vite-Lea Children : Multivitamin Kanak-kanak Terbaik Shaklee..!!


Assalamualaikum semua~

Agak lama jugak kan mizah tak berkongsi dengan anda tentang vitamin dan produk-produk Shaklee.
Memandangkan mizah dah kembali dengan semangat baru…jadi hari ni mizah nak kongsi dengan anda tentang satu vitamin yang dah lama sangat dinanti-nanti.Vitamin apa tu yer?

Haaaa.. Inilah dia Vita-Lea for Children! Ada promosi tau sepanjang March 2017..!



TAHUKAH ANDA..?
Kajian mengatakan 25% sumber kalori makanan kanak-kanak adalah dari makanan ringan atau lebih mudah dipanggil ‘junk food’.
Kajian tersebut turut menyatakan kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat menjejaskan prestasi anak-anak disekolah, mempengaruhi sistem inum, tumbesaran tulang dan perkembangan fizikal mereka.


Dinegara kita sendiri, 9/10 kanak membesar dengan kekurangan nutrisi penting seperti vitamin A, D, kalsium dan zat besi. Mungkin dalam hati kita menafikan yang anak-anak kita termasuk dalam nisbah ini. Atau memang benar anak kita salah seorang dari 9 kanak-kanak yang kekurangan diet yang seimbang.

Vita-lea for Children memang berbeza dengan kebanyakan vitamin yang terdapat di pasaran. Mutivitamin kanak-kanak ni tidak mengandungi pewarna, perisa, pengawet, dan pemanis tiruan. Rasa semulajadi anggur yang sedap, semestinya disukai oleh kanak-kanak. Yang paling penting, ianya 100% SEMULAJADI. Ianya selamat, dan GLUTEN FREE!


Vita-lea for Children ni boleh dikunyah (chewable), dan yang bestnya, oleh kerana ia menggunakan pemanis yang semulajadi, iaitu Xylitol, so ia tidak mengundang kaviti dan selamat untuk kesihatan gigi.

MARCH 2017 PROMOTION berbaki lagi 3 hari…
Memandangkan sekarang musim gaji…meh cepat-cepat place order dan rebut peluang untuk dapatkan multivitamin kanak-kanak TERBAIK dari Shaklee ni~

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE,  
(✿◠‿◠) SID 1256430 (Hamizah)

Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : https://www.facebook.com/CtHamizahShaklee

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; http://synad2.nuffnang.com.my/j.js