Kebaikan dan Keistimewaan Omega Guard Shaklee


APA ITU OMEGA GUARD SHAKLEE
.
Omega Guard, supplement minyak ikan yang kaya dengan DHA dan EPA banyak membantu dalam memberi kebaikan baik untuk minda yang cergas dan pintar hinggalah kepada kesihatan kardiovaskular.
.
Asid lemak Omega-3 dianggap asid lemak perlu yang mana kita memerlukannya untuk badan kita berfungsi dengan baik. 
.
Oleh kerana asid lemak perlu (ALA, DHA, EPA) tidak dibuat dalam badan atau tidak cekap ditukar dari ALA kepada EPA dan DHA, kita perlu mendapatkannya daripada diet kita. 




OMEGA GUARD UNTUK SIAPA.
.
Omega Guard sesuai untuk semua golongan dari bayi seawal usia 1 tahun dan ke atas. 
.
Omega Guard sangat digalakkan diambil oleh ibu menyusu, ibu hamil, kanak-kanak yang sedang membesar dan warga tua.
.
Secara kesuruhannya Omega Guard adalah untuk SEMUA.!




KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEE ❣️
.
Secara keseluruhannya Omega Guard Shaklee mempunyai pelbagai faedah kesihatan yang akan membuatkan anda rasa sangat rugi jika tidak mengambilnya sebagai suplemen harian anda. 
.
Berikut saya senaraikan tugas Omega Guard untuk membaiki taraf kesihatan anda.
.
Tingkatkan taraf kesihatan dengan Omega Guard Shaklee.




TESTIMONI OMEGAGUARD.

OMEGA GUARD HEBAT‼️
Omega guard amat sesuai untuk diambil oleh semua peringkat masyarakat.


KURUS DENGAN OMEGA GUARD 
.
Lemak Omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindak balas lebih baik kepada hormon yang dipanggil Leptin (Leptin adalah perkataan Yunani bagi nipis).
.
Leptin berfungsi dengan memberi signal kepada otak untuk menyekat selera makan dan mengarahkan kita untuk makan dengan kuantiti yang sedikit.
.
Leptin bertindak meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat.
.
Jom kurus dengan Omega Guard Shaklee




✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,
(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @hamizah.healthylife
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; document.write( ”

” ); (function() { var nn = document.createElement(‘script’); nn.type = ‘text/javascript’; nn.src = ‘//eccdn1.synad3.nuffnang.com.my/lr.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

Advertisements

Kenapa Pilih Shaklee?


KENAPA SHAKLEE..

Mizah berjinak dengan Shaklee tahun 2012..terjebak masa tu sebab ambil Set Slimming & vitamin untuk milkbooster sebab baru lepas bersalin anak kedua.

Masa mula-mula terjebak Mizah dah jatuh cinta dengan Shaklee walaupun masa tu mizah buat bisnes Shaklee tak bersungguh-sungguh. Knowledge pun takde. MALAS sebenarnya.! 😅

Mizah mula fokus balik dengan Shaklee hujung Mac 2017. Masa tu boleh kata mizah sebenarnya tertarik tengok cara Supervisor Syakilla Azam yang mampu manage bisnes dengan kerja. So mizah responsor bawah Killa. Alhamdulillah..! Pilihan yang TEPAT..! Betul la orang kata nak berjaya kena cari guru yang sesuai dan TEPAT.

Tetapi semua tu masih belum menjawab kenapa mizah pilih bisnes dengan Shaklee. 🤣😬

.KENAPA SHAKLEE⁉️ REASONNYA..
———————————-
1️⃣ mizah nak tambah pendapatan.
2️⃣ mizah nak tolong mak dan adik-adik dari sumber kewangan.
3️⃣ mizah nak KAYA dengan ILMU.
4️⃣ mizah nak jadi FULL TIME mother yang hanya perlu buat bisnes di rumah.

Mizah ter’inspired’ dengan master-master Shaklee yang mampu menjana pendapatan sehingga lebih 5 angka dan seterusnya berhenti kerja dan teruskan bisnes dari rumah. Salah seorang yang mizah personally dah kenal dan jumpa master Nur Zahirah 🤗

InshaAllah dengan bimbingan, usaha dan tunjuk ajar dari master dan rakan bisnes Shaklee mizah MAMPU jadikan impian dan angan-angan menjadi REALITI. Dengan izin ALLAH.

Jom join mizah buat bisnes dengan Shaklee 🤗 Sama-sama kita maju dan kaya ilmu dengan Shaklee.

INI BIG WHY mizah. Masih belum tercapai. Yang penting PASTI TERCAPAI‼️ One day 💁🏻

Jadi, jika anda amat menitik beratkan kesihatan jasmani dan rohani diri dan orang kesayangan anda, apa lagi yang anda tunggu. Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~

More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @cthamizah.shaklee
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

Bolehkah Kanak-Kanal Minum ESP Shaklee


Ramai yang ambil ESP Shaklee tapi teragak-agak atau was-was sama ada ESP Shaklee ni boleh diambil bersama-sama dengan anak-anak atau tak..

Boleh. ESP ni sesuai seisi keluarga termasuk kanak-kanak kerana ESP dapat membantu dalam proses tumbesaran kanak-kanak yang sempurna. TETAPI kanak-kanak di bawah umur 1 tahun adalah tidak di galakkan kerana pada waktu itu susu ibu adalah pilihan yang terbaik..!

BERAPA BANYAK PROTEN YANG DIPERLUKAN BADAN?
  • 1-3 tahun : 16.5g protein/day
  • 4-6 tahun : 25g protein / day
  • 7-14 tahun : 31.5g protein per day
  • 15-18 tahun (male) : 44g protein per day
  • 15-18 tahun (female) : 40g protein per day
  • 18+ tahun : 45g protein per day
  • 19+ (male) : 54g protein per day
  • 19+ (female) : 44g protein per day
  • Pregnant : 30g protein per day
  • Lactating : 20g protein per day
  • Althlete : 62.5-100g protein per day
sumber : freefoodfreedom.com



Berdasarkan jadual diatas, kanak-kanak perlukan 16.5g protein setiap hari. Jadi, kanak-kanak boleh minum esp shaklee sebab 1 hidangan ESP shaklee (3 sudu besar) bersamaan dengan 14g protein sahaja. 


Namun begitu, ibu-ibu disarankan untuk membekalkan supplemen tambahan yang lebih sesuai untuk anak-anak iaitu Mealshake, Omega Guard, Chewable Vita C, Lecithin.

1 ESP UNTUK 1 KELUARGA

FREE CONSULTATION,
AFFORDABLE PRICE,
(✿◠‿◠) SID 1256430 (Hamizah)
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : https://www.facebook.com/CtHamizahShaklee

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; document.write( “

” ); (function() { var nn = document.createElement(‘script’); nn.type = ‘text/javascript’; nn.src = ‘//eccdn1.synad3.nuffnang.com.my/lr.js’; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();

KHASIAT & RAHSIA BUAH-BUAHAN



Negara kita amat bertuah kerana para peladang, petani dan jabatan Pertanian kita mampu mengekalkan dan menyokong penanaman buah-buahan tempatan sendiri. Setiap buah-buahan mempunyai kebaikan – kebaikan tersendiri yang mungkin dapat atau telah membantu mengekalkan kesihatan tanpa perlu bergantung kepada ubat-ubatan tambahan. 

Dari aspek botani, buah adalah hasil daripada tumbesaran akhiran bunga angiosperma atau jambak bunga. Definisi atau takrifan ahli botani ini merangkumi buah-buahan berisi yang wujud dari bahagian ovari bunga seperti reseptaker atau daripada penyangga (buah epal, strawberi ), brektia atau daun pelindung dan daun pedunkel (nenas). Walaupun begitu majoriti masyarakat dewasa ini mengenali buah hanya sebagai pembasuh mulut selepas menikmati pelbagai jenis hidangan yang enak.


Disebalik rasanya yang enak, buah-buahan sebenarnya mengandungi khasiat yang tinggi untuk kesihatan. Ia diperkaya dengan zat galian yang mempunyai nilai perubatan dan mampu mengubati pelbagai jenis penyakit. Namun tidak ramai yang menyedari hal ini melainkan masyarakat luar bandar terutamanya golangan tua. Ini kerana masyarakat desa kurang terdedah dengan perubatan moden dan masih lagi kuat mempercayai perubatan tradisional yang diamalkan sejak turun temurun.
1. Delima 

Kulit buah delima mengandungi asid tannin yang amat berkesan untuk menghapuskan masalah cacing di kalangan kanak-kanak, termasuk cacing gelang, cacing peniti dan cacing kerawit. Selain daripada asid tannin, delima yang dikenali sebagai Punica granatum dari segi saintifik, juga mengandungi zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potasium, magnesium, vitamin A dan vitamin C. Zat besi yang terdapat dalam buah delima dianggap sebagai unsur penting dalam pembentukan darah merah. Seseorang yang kekurangan zat besi akan mengalami penyakit anemia.

Buah delima juga boleh memperbaiki usus-usus dan menguatkannya, membersihkan bahagian dalam tekak serta sesuai untuk mereka yang mengalami masalah batuk. Ia berkesan untuk meredakan cirit-birit yang kronik, termasuk cirit-birit berdarah dan enteritis atau bengkak usus. Walaupun begitu buah delima masam juga boleh mencegah dari muntah, menghentikan cirit-birit dan melawaskan air kencing.Ini kerana buah delima mengandungi bahan pengcengkam yang mampu memegang dinding saluran perut.

2. Kurma – Hindar Gangguan Usus 

Kurma adalah sejenis buah yang kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, sodium, potasium, vitamin A dan C dan juga niasin. Kurma yang dikenali sebagai Phoenix dactylifera L. dari segi saintifik amat berkesan bagi mengubati gangguan usus yang kronik, di mana ketidakserasian dengan gluten, sejenis protein yang terkandung di dalam bijirin menghalang penyerapan zat-zat makanan secara sempurna. Ia mengandungi sejenis bahan protein serta garam galian yang menghentikan tindak balas luar biasa yang dihasilkan oleh gluten dalam usus kecil.

3. Pisang – Merawat Kudis dan Luka

Pisang atau nama saintifiknya Musa sapientum adalah antara buah-buahan tempatan yang digemari ramai. Ia kaya dengan vitamin A dan C, niasin dan juga zat galian seperti kalsium fosforus dan besi. Pisang juga mengandungi kromium, sejenis bahan yang merangsangkan aktiviti enzim dalam metabolisme glukos yang penting untuk membekalkan tenaga. Dalam perubatan tradisional, getah pisang merupakan ubat yang mujarab untuk menyembuhkan luka. Dengan menyapukan getah pisang pada luka, darah akan berhenti mengalir dan lukanya akan cepat kering. Kudis pula boleh dirawat dengan mudah menggunakan kulit pisang. Selain itu pisang juga digunakan untuk mengatasi masalah sembelit, ulser dan penyakit gastritis atau radang perut.

4. Mangga – Penawar Penyakit Hernia

Mangga yang dikenali sebagai Mangifera indica yang berasal dari keluarga Anacardiaceae, digunakan sebagai agen penghilang dahaga untuk mengatasi masalah penyahidratan dalam tubuh serta berkesan untuk menyembuhkan penyakit hernia. Hernia atau burut iaitu sejenis penyakit yang menyebabkan isi perut turun ke bawah dan kantung kemaluan menjadi bengkak, ulu hati terasa pedih dan sakit setiap kali selepas makan, boleh dirawat dengan mengamalkan pengambilan jus mangga. Minuman itu, yang kaya dengan pelbagai zat galian termasuk vitamin A dan C akan bertindak melancarkan peredaran darah. Memandangkan jus mangga mempunyai kandungan gula yang tinggi, ia kurang sesuai untuk mereka yang mengalami penyakit diabetis, hipoglisemia dan kandidiasis atau jangkitan kulat.

5. Nanas – Penawar Penyakit Batu Karang

Nanas sejenis buah tropika yang dikenali dengan nama saintifiknya Ananas cosomos berasal dari keluarga Bromeliaceae dan mengandungi kandungam gula yang tinggi serta kaya dengan vitamin A, B dan C. Jus nanas merupakan sejenis minuman yang lazat dan baik untuk kesihatan, terutamanya bagi mengatasi kekeringan dibahagian bibir dan kulit muka. Nanas merupakan ramuan penting dalam rawatan tradisional. Ia melancarkan perjalanan haid serta berkesan mengatasi masalah-masalah pencernaan, pundi kencing, cacing dan kelesuan badan. Ia juga merupakan penawar yang penting bagi mengatasi penyakit batu karang. Amalan meminum jus nanas terbukti berkesan untuk mengatasi masalah kencing tidak lawas kerana kandungan enzimnya yang tinggi.

6. Belimbing – Merawat Kencing Manis / Darah Tinggi

Belimbing salah satu jenis buahan tropika popular yang enak. Ia boleh dimakan segar ataupun dijadikan jeruk dan dibuat jus. Belimbing ini bagaimanapun ada yang masam, tetapi kedua-duanya dipanggil belimbing besi. Nama sainsnya ialah Averhoa crambola dan sekeluarga dengan oxalidaceae. Belimbing juga mempunyai khasiat perubatan. Pengidap kencing manis dapat menurunkan paras gula dalam darah dan sesuai juga dimakan oleh mereka yang mengidap penyakit tekanan darah tinggi, gingivitis atau radang gusi.

7. Lemon Berkesan Merawat Tonsilitis

Tonsilitis atau penyakit radang tonsil dibahagian kerongkong berpunca daripada serangan kuman bakteria streptokokus. Ia dapat di rawat dengan berkumur menggunakan jus lemon sebelum diminum atau nama saintifiknya Citrus limon. Lemon yang kaya dengan vitamin C serta zat besi, patasium, kalsium dan fosforus berkesan merangsangkan sistem pelalian untuk membunuh kuman streptokokus.

Serabut atau bulu-bulu putih yang terdapat di sebelah dalam kulit lemon dan limau-limau sitrus yang lain mengandungi bioflavonoids yang berkhasiat untuk kesihatan. Oleh itu serabut itu perlu dikikis daripada kulit kemudian dicampur dengan isi lemon sebelum dikisar halus. Lemon juga dengan vitamin B kompleksnya juga bertindak membunuh sejenis kuman bakteria dikenali sebagai stafilokokus. Ia turut berkesan untuk menghindarkan penyakit-penyakit kelamin seperti gonorea, sifilis dan klamidia.

8. Pala Melegakan Kembung Perut

Pala sejenis buah tempatan yang bernilai tinggi dalam nilai perubatan. Kulit arinya merupakan bahan utama untuk membuat minyak sapu atau apa yang disebut salap bagi melegakan masalah kembung dan senak perut, sakit kepala, selsema, disengat serangga dan lenguh-lenguh sendi. Ia berasal dari keluarga myristicaceae, yang dikenali dengan nama saintifiknya Myristica fragrans juga merupakan penawar untuk menghilangkan rasa loya, pening-pening atau tanda-tanda lain yang berkaitan dengan pitam. Ia juga dikatakan boleh merangsangkan nafsu syahwat. Bijinya pula mengandungi sejenis minyak yang berkhasiat yang boleh digunakan sebagai salah satu ramuan untuk membuat minyak panas bagi mengubati pelbagai jenis penyakit.

9. Pinang – dengan Pelbagai khasiat

Tumbuhan ini juga dikenali dengan nama saintifiknya Areca catecu Linn dan berasal dari keluarga Arecaceae. Buah dan biji pinang bernilai tinggi dari segi perubatan. Biji pinang dikunyah bersama-sama daun sirih seperti yang lazimnya diamalkan oleh orang-orang tua sebagai salah satu petua untuk menguatkan gusi serta menghapuskan masalah mulut berbau busuk. Bagaimanapun, amalan memakan terlalu banyak pinang boleh memudaratkan kesihatan. Biji pinang juga mengandungi sejenis bahan yang boleh mencegah barah. Sabutnya pula digunakan oleh masyarakat zaman dulu untuk merawat cirit-birit. Ia juga berkesan untuk mengubati penyakit kulit seperti panau.

10. Pisang Kaki – Turunkan Tekanan Darah Tinggi

Pisang kaki sejenis buah yang berkhasiat yang mengandungi vitamin C, glukos, sukros, fruktos dan iodin, bernilai tinggi dari segi perubatan. Ia amat berkhasiat dalam menurunkan tekanan darah tinggi, meningkat pengaliran darah dalam pembuluh darah koronori, mengatasi masalah sembelit dan meredakan sedu. Sungguhpun buah ini disebut pisang dan berwarna kuning tetapi bentuk serta isinya tidak menyerupai pisang-pisang biasa yang lain. Buah yang berbentuk bulat, berisi ranggup dan berbiji ini berasal dari keluarga Ebenacea. . Serbuk putih yang terdapat pada permukaan buah pisang kaki yang kering juga manis rasanya dan mengandungi manitol, glukos dan vitamin C amat baik untuk paru-paru dan jantung.


Kesimpulannya buah-buahan mempunyai banyak khasiat yang dapat memberikan kesan positif kepada badan, dalam memelihara kesihatan tubuh badan. Mineral dan vitamin ini jika diambil dalam dos yang sepatutnya pasti dalam membantu tubuh badan kekal sihat, bertenaga dan segar sepanjang masa.

Dengan Vitamin C Shaklee, anda tak perlu lagi makan buah oren sampai berpupuh biji sehari untuk mendapatkan khasiatnya..

Dengan Vitamin E Shaklee, anda tak perlu lagi bersusah payah makan anggur untuk mendapatkan khasiat ekstrak anggurnya..

Jadi, jika anda amat menitik beratkan kesihatan jasmani dan rohani diri dan orang kesayangan anda, apa lagi yang anda tunggu. Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan HARGA SUPER JIMAT.

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi saya!

(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~

More info and to order/join, you may reach me at:
SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : nuhamizah@yahoo.com.my
Instagram : @cthamizah.shaklee
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; http://synad2.nuffnang.com.my/j.js

#LATFightersRetreatTimur 


Alhamdulillah..!!
Selesai my first retreat class dengan Master Nur Zahirah hari ni..
.
First time join kelas yang macam ni..memang sempoi dan santai je pengisiannya..tidak terlalu serius dan menekan..more to sharing and learning 😍😍 tak boring langsung 😱😊🤗
.
Bila dah join kelas camni semangat untuk berjaya tu lagi membara 🔥🔥💪🏻💪🏻
.
Lagi-lagi bila tengok rewards yang Shaklee tawarkan..CRUISE TRIP FREE 😱😱😱 siapa yang tak nak kan..?
.
April ni mizah dah set dalam kepala.. “AKU NAK CAPAI RANK SUPERVISOR” 💪🏻💪🏻🔥🔥
.
AKU PASTI CAPAI RANK SUPERVISOR
.

#LATFightersRetreatTimur

Kekal Bertenaga Bersama ESP dari Shaklee



assalamualaikum pembuka bicara…

saya sangat gembira dan bersyukur kerana diperkenalkan dengan Shaklee….apa-apa produk kesihatan yang saya ingin jual saya akan cuba dahulu untuk membuktikan keberkesanan produk tersebut…itupun setelah saya yakin dengan kandungan produk itu…saya telah diperkenalkan dengan Shaklee…alhamdulillah…semakin saya mendalami Shaklee semakin banyak ilmu mengenai kesihatan dan kecantikan yang dapat saya manfaatkan…

kenapa saya yakin dengan Shaklee? Shaklee adalah produk yang dihasilkan melalui hasil pelbagai kajian  dan ujikaji bagi membuktikan produk keluarannya betul-betul terbukti dan selamat diambil oleh pengguna…

ESP : PROTEIN TAMBAHAN SEMULAJADI 

ESP atau pun Energizing Soy Protein adalah salah satu daripada product lagendary daripada Shaklee.
.
ESP Shaklee merupakan serbuk protein yang menggunakan soya ‘non-GMO‘ ( non genetically modified organism) yang diproses pada kadar suhu rendah serta menggunakan persijilan Identity Preserved Programme (IPP) bagi memastikan kacang soya bebas daripada perubahan genetik daripada benih sehinggalah pengeluarannya.
.
Tahukah anda, sesetengah protein soya, diproses dengan alkohol. Cara pemprosesan ini bukan sahaja menghilangkan isoflavin yang bermanfaat malah membentuk, kontaminasi bersilang dengan bahan kimia yang digunakan semasa pemprosesan.




Setiap tin ESP Shaklee 850g dihasilkan daripada 30kg kacang soya yang merupakan sumber protein biologi lengkap berasakan tumbuhan.
.
Protein adalah sangat bagus untuk membekalkan tenaga, untuk diet dan untuk cantikkan kulit.

ESP mempunyai banyak kelebihan dan manfaat. Antaranya:

  • ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.
  • ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.
  • ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.
  • ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
  • ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,
  • ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
  • ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.


Sekiranya anda berminat dengan ESP dari Shaklee…anda boleh lah membuat tempahan sekarang sebelum stok kembali habis…huhu….ORDER sekarang dan anda akan dapat merasai sendiri kehebatan ESP.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE!
FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE, 
 (✿◠‿◠) SID 1256430 (Hamizah)
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
Page : https://www.facebook.com/CtHamizahShaklee 

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; http://synad2.nuffnang.com.my/j.js

STICKY POST~ SHAKLEE ESP PROMO, BUY 6 FREE 1


…ini adalah STICKY POST, sila scroll down untuk entri baru…

saya open kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan ESP Shaklee dengan harga jimat sehingga hampir RM50 boleh hubungi saya sekarang~

ESP PROMO MARCH 2014 (Beli 6 Percuma 1)
1. sudah ada pemilik “,
2. Kak Zira Sri Kalongan
3. Kak Zira Sri Kalongan
4.
5.
6.
7.

SHAKLEE ESP PROMO, BUY 6 FREE 1
Size per canister: 850 gram
Harga pasaran Semenanjung, Sabah dan Sarawak: RM150
Harga promosi Mac 2014: RM1xx



Nak beli 1 canister sahaja pun akan dapat harga promo tau, tapi kalau anda beli 6 canister ESP hanya pada bulan ini, anda juga akan turut menerima:

√ Free sebotol Shaklee ESP bernilai RM150 (retail price)
√ Free Shaklee Membership bernilai RM65
√ Menerima Cash Bonus dari Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan April 2014
√ Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang dari Shaklee
√ Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami.

WOW, apa lagi yang anda nantikan. Rebut peluang ini untuk kekal sihat sekeluarga dengan Shaklee ESP.

#0199591210 #cthamizahofficialdistributorshaklee#sayajualshaklee #sayajual #espshaklee#beli6percuma1 #buy6free1 #murahje #shaklee

nuffnang_bid = “3ae0e997729578f45be5b2c331feec9b”; http://synad2.nuffnang.com.my/j.js