HOW TO JOIN SHAKLEE

jom join shakleeBagaimana nak mendaftar sebagai Ahli atau Pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM79.50 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya, seterusnya saya akan menguruskan pendaftaran anda atau anda boleh pergi sendiri ke branch Shaklee yang berhampiran dan mendaftar menggunakan ID saya 1256430 sebagai sponsor/upline anda.

Sekiranya anda cuma ingin makan sendiri, anda tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan bersama Shaklee, barulah anda perlu mendapatkan points tertentu dan kekal dengan points tertentu. Jika anda cuma ingin makan sendiri, cuba untuk berkongsi kehebatan dan kebaikan yang anda alami bersam saudara-mara, jiran tetangga, tak perlu nak maintain atau melakukan belian minimum.

Tak Wajib membuat Pembelian setiap bulan untuk kekalkan Keahlian?

Benar, anda tidak perlu khuatir untuk kekalkan point atau wajib membuat pembelian.

Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpulkan points anda sendiri.
Jika rajin berkongsi dengan points yang tertentu, ia melayakkan anda menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
Jika berminat untuk berbisnes, ada kelas tertutup melalui Group Telegram, Whatsapp serta Facebook di bawah Syakilla.Co Empire dan boleh berjumpa one to one untuk personal coaching.
Shaklee menawarkan Cash, Car (Bonus Kereta) dan Convention (Percutian Dalam dan Luar Negara/ Umrah bagi Muslim) kepada setiap Ahli Shaklee yang berjaya membuat Pencapaian Tertentu.

Dapatkan vitamin shaklee sekarang untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan anda, anak anda dan orang kesayangan anda. Hubungi saya untuk mendapatkan set ini dengan harga JIMAT.!

*Pertanyaan dan pesanan, hubungi mizah.!

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE,
(✿◠‿◠) SID 1256430
Anda tahu apa yang terbaik untuk anda~
More info and to order/join, you may reach me at:

SMS / Whatsapp : 019-9591210 (Ct Hamizah)
Email : hamizah.shaklee@yahoo.com
Instagram : @hamizah.healthylife
Facebook : Ct Nurul Hamizah (Trusted Shaklee ID)
Page : Ct Hamizah Official Distributor Shaklee

Advertisements